Τηλεφωνικά Κέντρα

Με την ηγετική θέση μας παγκοσμίως και την μεγάλη πείρα μας σε επαγγελματικά συστήματα επικοινωνίας και εφαρμογές τηλεφωνίας γραφείου, έχουμε πολύ ξεκάθαρη άποψη για το πώς καλύπτονται οι ανάγκες τόσο μικρών, όσο και μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων. Οι λύσεις και τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές ποιότητας και είναι γνωστά για την μεγάλη αξιοπιστία, αντοχή και τεχνική υπεροχή τους.

Με την πολύ καλή τιμή των συστημάτων, η λύση της τηλεφωνίας γίνεται εξαιρετικά συμφέρουσα οικονομικά. Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να οριστεί σαν τηλεφωνητής όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στον χώρο εργασίας του, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των όλο και πιο κινητικών εργαζομένων. Έχοντας πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση κλήσης, η εκτροπή κλήσης και το φωνητικό ταχυδρομείο, είναι σαν να είναι κανείς στο γραφείο, είτε ταξιδεύει, είτε έχει κολλήσει στην κυκλοφορία.

Με τα ελάχιστα δυνατά βήματα προγραμματισμού o πραγματικός χρόνος που χρειάζεται για να εγκατασταθούν τα συγκεκριμένα συστήματα είναι λιγότερος από μία ώρα. Περιλαμβάνοντας πλήθος χαρακτηριστικών και λειτουργιών τηλεφωνίας, εύκολα στην κατανόηση και τη χρήση, η εκπαίδευση των συνεργατών και των τελικών χρηστών είναι η ελάχιστη δυνατή. Χάρη στην μακροχρόνια ενασχόλησή μας και παράλληλα, την γνώση και εμπειρία μας στην ικανοποίηση των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων, έχουμε καταφέρει να συμπεριλάβουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και λειτουργικότητα εναρμονισμένη με την ανάγκη για οικονομία και κινητικότητα.