Συνεδριακά & Μεταφραστικά Συστήματα

Από μικρά Δημοτικά Συμβούλια έως μεγάλα διεθνή πολύγλωσσα συνέδρια προσφέρουμε λύσεις ευέλικτες, προσιτές, φορητές άμεσης λειτουργίας» (plug-and-play).Τα συστήματα μας περιλαμβάνουν όλα αυτές τις συσκευές για την επίτευξη του έργου σας, είναι διαθέσιμα σε έναν ελκυστικό, διακριτικό σχεδιασμό και παρέχουν όλα όσα απατούνται για τον πλήρη έλεγχο συμβουλίων με ή χωρίς χειριστή, με ή χωρίς μεταφραστή.

Τα συστήματα παρέχουν τη δυνατότητα εύκολης επέκτασης με επιπλέον μονάδες και προσφέρουν εξαιρετική αντιληπτικότητα ομιλίας, ενώ η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει την αύξηση της έντασης χωρίς κίνδυνο ακουστικής ανάδρασης. Τα συνεδριακά και μεταφραστικά μας συστήματα μπορούν να διασυνδεθούν με συστήματα δημόσιων ανακοινώσεων, ασύρματα μικρόφωνα και συστήματα τηλεδιάσκεψης.

Οι κομψές και εύχρηστες μονάδες συνέδρων παρέχονται με ενσωματωμένο μεγάφωνο, εύκαμπτο μικρόφωνο, υποδοχές ακουστικών, έλεγχο έντασης ήχου, κουμπί ενεργοποίησης μικροφώνου και δεκάδες άλλες επιλογές, ανάλογα με τον χώρο κάλυψης και τον τύπο του συνεδρίου. Επιπλέον, σε συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού της BOSCH έχουμε την δυνατότητα να παραδώσουμε συσκευές που εγκαθίστανται ακριβώς στα έδρανα ή στις καρέκλες συνεδρίων σας, για ακόμη μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία του εξοπλισμού.