Select Page

Τα Νέα μας | Simon Blog

Η BOSCH ανακοίνωσε το νέο Building Integration System 4.9. Εκτός από τη συνεχή βελτίωση της πλατφόρμας και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, η τελευταία έκδοση προσφέρει: Διαχείριση επισκεπτών (Visitor Management) και Smart Client, που βελτιώνουν την αποδοτικότητα, εξοικονομούν χρόνο και είναι εύκολο στη χρήση τόσο για τους χειριστές όσο και για τους επισκέπτες.

Smart Client: Συνοπτικός, εύχρηστος, ολοκληρωμένος και ευέλικτος
Smart Client που είναι διαθέσιμος από το BIS 4.9 έχει αναπτυχθεί με τις τελευταίες web τεχνολογίες, χωρίς ActiveX και είναι εύκολο να το επισκεφτείτε χωρίς να απαιτείται τοπική εγκατάσταση. Με σαφή και συνοπτικό σχεδιασμό, οι χειριστές μπορούν εύκολα να αναδιατάξουν την προβολή του dashboard για διαφορετικούς σκοπούς. Τα ευέλικτα alarm widgets επιτρέπουν την ταυτόχρονη παρακολούθηση και επεξεργασία πολλών συναγερμών. Ο Smart Client προσφέρει επίσης λειτουργία χαρτών με ζουμ και περιστρεφόμενους χάρτες 2D ή 2.5D CAD.

Visitor Management: Ξεκάθαρο με μια ματιά!

Το νέο Visitor Management (διαχείριση επισκεπτών) προσφέρει τρεις εργαλεία που επιτρέπουν κατάλληλο check-in και αποτελεσματική οργάνωση των επισκεπτών:
Ένα dashboard παρέχει στους ρεσεψιονίστ μια γρήγορη επισκόπηση στο status των επισκεπτών και τη δυνατότητα εύκολης επεξεργασίας αυτών. Οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να προ-εγγραφούν, να δημιουργούν / ενημερώνουν επισκέπτες και να ελέγχουν την κατάστασή τους ανά πάσα στιγμή. Οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν μόνοι τους και να “ανεβάσουν” τα προσωπικά τους στοιχεία απλά σαρώνοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Το Quick Pass ελαχιστοποιεί τον χρόνο αναμονής στο λόμπι για επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα