Επιλογή Σελίδας

Τα Νέα μας | Simon Blog

Αγαπητέ/ή

Ψάχνετε για μια γρήγορη λύση πυρανίχνευσης; Χρειάζεστε μια αξιόπιστη ειδοποίηση συναγερμού για τους προστατευμένους εξωτερικούς χώρους σας; Μια λύση που είναι ανθεκτική έναντι ψευδών συναγερμών, μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών και που είναι επίσης αξιόπιστη ακόμη και με χαμηλό φωτισμό και στο σκοτάδι;
Η AVIOTEC της BOSCH κάνει το επόμενο βήμα – βγαίνει έξω. Η απόδοση επεκτάθηκε για ίση αξιοπιστία σε προστατευμένους εξωτερικούς χώρους.
Η νέα έκδοση λογισμικού της AVIOTEC 7.81 περιλαμβάνει αλγόριθμους που υποστηρίζουν τεχνητή νοημοσύνη και μπορούν τώρα να ανιχνεύσουν φλόγες και καπνό σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και συνθήκες φωτός. Οι αλγόριθμοι που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη έχουν αναπτυχθεί περαιτέρω για να διασφαλίσουν την αξιοπιστία για προστατευμένους εξωτερικούς χώρους. Ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αυτές τις περιοχές και τα κοντινά κτίρια μπορεί πλέον να παρακολουθείται με έξυπνη, γρήγορη και αξιόπιστη ανίχνευση. Ο ανιχνευτής πυρκαγιάς AVIOTEC IP starlight 8000 που βασίζεται σε βίντεο, παραδίδεται τώρα με το νέο λογισμικό. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις μπορούν να αναβαθμιστούν στη νέα τεχνολογία με δωρεάν ενημέρωση λογισμικού.

Η AVIOTEC της BOSCH είναι μια 24/7 λύση  πυρασφάλειας και αποτελεσματικών δραστηριοτήτων στην επιχείρησή σας.
Τυπικές περιοχές εφαρμογής:

Εργοστάσια κατασκευής και αποθήκευσης συγκεκριμένων υλικών, όπως:
Πολτός και χαρτί – ξυλεία, ξύλα, χαρτί, διαλύτες
Γεωργία – λιπάσματα, φυτοφάρμακα, σανό, ζωοτροφές
Αυτοκίνητο – ελαστικά, καρμπυρατέρ, υλικά συγκόλλησης
Ανακύκλωση – χαρτί, πλαστικά, υπολείμματα ουσιών σε πεταμένα υλικά

Μάθετε περισσότερα και διαβάστε το άρθρο:

Bosch AVIOTEC in & out